Evolio Neos, un telefon OK

De câteva zile, mi-am schimbat telefonul, și cum scârbele de la Vodafone, n-au vrut să îmi facă contract pentru un amărât de abonament de 8 euro și un Samsung Core Prime de care vroiam prima dată, decât dacă le dau 300 de lei garanție, am ales să cumpăr un telefon care mi se părea mie ok drept alegere de backup pentru acel Samsung.

Ei bine, al găsit acest Evolio Neos la reducere pe eMag, în jur de 350 de lei, sau ceva de genu. Prima dată am privit cu scepticism acest telefon, având acum 1 an și ceva un Evolio Onyx, care atunci, îmi cam făcea probleme, tocmai de aceea ajunsesem la un Samsung Galaxy Star Pro, telefon pe care îl am și acum, și încă este în garanție. Dar să trecem peste momentul „Samsung”..

Evolio Neos, după câteva zile de când l-am cumpărat eu, se comportă destul de ok, nu se mișcă în „slow motion”, chiar se mișcă repede, probabil pentru faptul că are procesor Quad Core de de 1.2 Ghz și 1 GB de ram, display-ul este de ok, de 4.5 inch, destul de măricel zic eu.. 2 camere video/foto, una pe spate de 8 Mpx și alta pe față de 0.3 Mpx, și multe alte chestii mișto, și chiar îmi place culoarea aia neagră, mată așa… Ca și defect, pot spune că am găsit unul singur, celalalt telefon se auzea mai tare, acesta se aude puțin mai încet..

Dacă sunteți interesați să vedeți cum arată sau vreți să îl cumpărați, îl puteți găsi aici.