Evolio Neos 380 de lei, display 310 de lei

Da, e adevărat. Am cumpărat acum ceva vreme un Evolio Neos, telefon bun, toate bune, vă spuneam aici despre el. N-am nimic de reproșat acestui telefon. Merge ok, ce să mai, pentru 380 de lei, merge prea bine. Bun.. până aici e bine. Însă am pățit o problemă cu el, nu știu de ce, cum și în ce fel, a apărut o fisură mică pe ecran, în jur de 1 cm, din partea difuzorului de auz, în spre în jos. Zic, fiind în garanție, să-l dau la reparat. Se poate să se fi crăpat de la diferența de căldură – frig, poate o fi stat aiurea prin buzunar când m-am așezat. Fie ce-o fi, nu stau să caut cauza exactă acum.

Ok, și zic, hai să le dau mail ăstora de la Evolio sau mai bine spus Televoice Grup SRL, email care l-am dat acum aproximativ 2 săptămâni, mai 12 zile. Azi am primit mesaj de la o anume persoana de pe suport, de la ei, n-am să-i dau numele acum. No, și-mi zice această femeie, că de fapt pentru a putea schimba acest ecran, care de fapt e doar geamul exterior spart, nu display-ul interior. Și zice că mă va costa 290 de lei care include TVA + manoperă, plus costurile de curierat. Și dacă nu doresc până la urmă să îl repar cu ei, trebuie să plătesc o taxă de 30 de lei, așa zisă taxă de examinare a aparatului. Deci per ansamblu m-ar costa 310 lei acest geam. 🙂

Deci, în momentul în care am citit mesajul lor, venit după 2 săptămâni de așteptare, m-a bufnit râsul instant. Cum frate, telefonul să-l cumpăr cu 380 de lei, acum 2 luni și ceva, și acum îmi ceri 310 lei pentru un simplu geam. 🙂 Adică el se vede fără nici o problemă, doar că are un geam exterior, crăpat 1 cm. 🙂 Acum singura soluție pe care o s-o urmez cu siguranță va fi, să repar acest telefon la un service autorizat, și cam aia e. Cu siguranță nu mă va costa mai mult de 150 de lei, însă totuși, nu e 310 lei. Sfatul meu, aveți grijă ce cumpărați și de unde.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *