Eurovision politică la alt nivel

Am auzit în ultima vreme atât de multe despre acest Eurovision.. de fapt cam același lucru îl auzi în fiecare an când este vorba de acest subiect. Tot mai mult constat că acest concurs este de fapt un mare joc politic. Nimic mai mult..

Am auzit câteva din melodiile finaliste, și sincer, aș prefera să ascult o manea de la Nicolae Guiță decât să ascult melodiile respective. Și vă rog să ma credeți că eu astfel de melodii le ascult doar când am evenimente de genul nunți/botezuri.. altfel eu nu am nici în calculator măcar o manea, dar cu siguranță nici nu aș avea acele melodii de la Eurovision în calculator.

Trecând peste aceasta comparație între manele și melodiile de la Eurovision, acest concurs este cred una dintre cele mai mari manipulări la nivel european, sau oricum printre cele mai mari, întotdeauna acest concurs va fi câștigat de către o țară care are o oarecare influență. Altfel, sincer eu nu mai văd rostul acestui concurs. Dar străbunii noștri, poate mai văd rostul acestui concurs politic și cum printre ei sunt destui anteniști.

Cam atât am avut de zis despre acest subiect tabu.. oricum prea multe vorbe stricate pe acest subiect, cred că nu merită.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *