Epuizare..

De când cu covidul și în urma tuturor schimbărilor și chestiilor întâmplate în anul 2020, cred că am ajuns la o oarecare epuizare.. săptămâna asta am băgat programare la foc automat pentru mai multe site-uri ale unor clienți, și cred că aici s-a cam pus capac. S-au adunat.. cred că ușor, ușor, îmbătrânesc.. deci ajung la acel moment în care prefer să-mi fac automatisme decât să muncesc a rob. Nu zic nu, uneori îmi place să caut o firguliță într-o cod mare, sau știu eu chestii de genul.. chițibușăreală, totuși.. alteori, ca acum de fapt, ajung să fiu prea obosit să fac muncă de multă gândire, și prefer să fac muncă repetitivă.

În ultimii ani, experiența de sysadmin la diferite corporații și în paralel programator pentru altele mi-a adus o mulțime de beneficii, dar, parcă și câteva eșecuri, din care am învățat de altfel.. totuși, după atâția ani de băgat ca migu.. am cam ajuns la acea epuizare, cel puțin temporar.

Cred că în viitorul apropiat, îmi voi lua câteva zile libere, în care să nu mă ating măcar de PC sau să stau fără prea multă tehnologie. Cam ar fi cazul, după ani de zile în care tehnologia mi-a fost zi de zi aproape.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *