Empatie multa la bloggeri..

Țin să precizez că nici acum, după aproape 13 ani de când scriu pe blog, nu mă consider blogger. Totuși, acum de când problema asta mondială cu coviduț, frate.. foarte mulți bloggeri sunt o sursă nemăsurată de empatie. Nu poți intra pe un blog, să citești ceva, că peste tot vezi acel banner cu statistici legate de coviduț.

Bă nene, stai dracu în casă, ieși mai rar afară, doar la nevoie.. în ziua de astăzi, toata lumea știe să intre pe un site de statistici. Ce naiba, chiar este nevoie să-ți umpli site-ul tău cu ditai bannerul cu statistici de covid? Pe bune? N-am mai văzut atât de multa empatie pe bloguri.

Nu contează că dacă te citește cineva, sau nu, este o incertitudine, dar ai tu acolo acel banner.. văd cei 2-3 cititori săptămânali că tu empatizezi cu situația mondială și că îi informezi despre câți mai mor, și câți mai trăiesc după toată situația asta cu coviduț. Mi se pare absurd să fii atât de fals, să zici că empatizezi cu situația globală, dar ieși săptămânal la grătar cu „prietenii” și stai la cozi cât mai aproape de persoanele din fața ta, că doar tu empatizezi cu situația globală și ai banner mare pe blog să vadă lumea cât de bun om ești.

Asta este lumea în care trăim.. falsitate tot mai multă, peste tot.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *