Dumnezeu să te ierte.. Patrick Ekeng!

Cam târziu pentru un așa-zis dinamovist, însă abia azi am putut și eu să-mi scriu părerea despre tragicul incident, și anume faptul că s-a mai stins un înger, Patrick Ekeng. La doar 26 de ani, camerunezul care juca la FC Dinamo București, s-a stins subit din viață, după doar 7 minute de când intrase în teren, minute care i-au fost fatale. Nu a apucat nici măcar să joace ultima sa partidă, că a și căzut din picioare.

După cum relatează mai toate site-urile de știri, cauza ar putea fi un stop cardio-respirator, însă după cum scrie GSP, momentan nu se poate face o autopsie, fiindcă medicii de la IML nu lucrează în weekend. Ceva tipic românesc, și nu știu încă de ce mă mai minunează așa ceva. Adică, dacă în weekend mor al de 20-30 de persoane, medicii de la medicina legală, luni.. pac pac îi „rezolvă” pe toți. Tocmai de aceea la noi în țară încă se mai dau rezultate medicale, total aiurea.

Nu prea avem ce face, asta este țara în care am avut ghinionul să ne naștem, și în care ne încăpățânăm de cele mai multe ori să trăim. Oricum, acum cică se face anchetă, cică vor să caute vinovați, dar degeaba mai caută, ca omul din mormânt nu-l mai scot. Acest băiat Ekeng, camerunez fiind a avut neșansa să vadă pe propria piele sistemul românesc, sistem pe care noi îl știm prea bine încă de mici.

Mare păcat că a lăsat în urma sa o soție și un copil mic, un copil care îi va duce dorul, toată viața sa. Mare păcat că a murit de tânăr fără să aibă șansa să își trăiască viața alături de cei dragi. Dumnezeu să te ierte, Patrick Ekeng! Sau orice religie ai fi fost tu..

patrick ekeng


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *