Din ultima vreme..

După cum ziceam și în articolul trecut, aici.. despre chestiile care mi-au venit în viață în ultima vreme.. am descoperit că peste toate se poate trece. Sunt optimist că pot duce destul de multe, lucru pe care-l și fac..

Despre alte chestii.. am terminat de văzut serialul Grimm despre care v-am mai povestit, am început să ma uit la Lucifer, însă trebuie să mai aștept alte episoade, la fel și Mr Robot. Am văzut la cinema Transformers: The Last Knight, și alte filme pe care le-am tot văzut în ultima vreme. Am început să nu mai mănânc toate prostiile, și evident să țin puțin la sănătatea mea.

Am realizat după mulți ani că viața este prea scurtă pentru a o trăi cu regrete, deci.. trăiește oricare zi ca și cum ar fi ultima, bine.. cu aproximație fiindcă nu prea ai cum să faci orice vrei.. când depinzi de bani. Mi-am reamintit încă odată, că oamenii din jurul tău, acum sunt, maine nu-s.. și nu ai ce face în această privință, niciodată nu ai cum să ții pe cineva lângă tine împotriva voinței sale. Tot ce poți face este să mergi mai departe..

Ce să mai zic.. cred că în curând mă voi face ochelarist.. fiindcă munca la birou toată ziua în monitoare, este relativ obositoare pentru ochi, dar am început să-mi pun ceva picături în ochi. În rest cam astea-s noutățile mele din ultima vreme.. muncă.. casă.. filme.. alte activități pentru a-mi ține mintea ocupată.