Din partea incoerentului cu coloană vertebrală de râmă..

Da, nu am scris o replică până acum fiindcă mi s-a părut josnic din partea unui așa zis influencer al blogosferei române să caute ceartă și chestii de joasă speță tocmai cu mine, care sunt blogger de ocazie, de fapt e mult spus blogger, dar în fine.. n-am vrut să dau replică, și nici n-am avut timp de prostii..

Stimabilul influencer Vali Petcu pe numele său aka zoso, din pricina faptului că am scris un advertorial despre un antreprenor, s-a găsit să mă facă râmă fără coloană vertebrală. Da, știu reacție stupidă din partea unei persoane care se poate spune că influențează lume, că aduce tendințe, etc.. că acordă un sprijin online moral cel puțin bloggerilor mici.. dar, Dumnezeu cu mila.

N-am de gând să-l jignesc, cum de fapt a făcut acest stimabil domn, și n-am de gând să-i fac jocul, însă prefer să cred că România, țara noastră, nu are doar personaje precul numitul de mai sus, ci mai are și persoane care după ce ajung „a-listeri”, pot să influențeze pozitiv persoanele din jurul lor, și blogosfera în general, iar blogosfera românească nu este doar plină de „șmecheri din spatele tastaturii”.

Ok, dacă zice respectivul că eu sunt incoerent și că am coloană vertebrală de râmă, atunci, i-aș zice să-mi spună astfel de cuvinte și față-n față, fiindcă pe internet toți sunt mari și tari, iar în realitate, nu prea. În fine.. nu prea contează, oricum știu că așa ceva nu se va întâmpla vreodată. Fiindcă genul ăsta de persoane, se simt ok doar dincolo de monitor. Aveam parte de astfel de persoane, acum ceva ani prin sălile de internet, pe mIRC, etc..

Din partea incoerentului cu coloană vertebrală de râmă, stimate domn Valentin Petcu, vă urez sărbători fericite!

PS.: Eu am fost crescut cu bun simț, nu ca alții.