Din nou de la zero

Vă întrebați probabil ce a pățit blogul meu? De ce nu mai am nici un articol scris? Ce s-a întâmplat cu el? Ei bine.. o să vă explic de la început. Ieri, eram hotărât să scriu un articol. Am intrat pe blog, am scris 2-3 rânduri, apoi m-am oprit și am abandonat ideea. Apoi la vreo 2-3 ore mai târziu am revenit.. numai că de această data, aveam eroare 508 pentru consum excesiv de resurse. Intru repede în cPanel, acolo, nimic ieșit din comun.. procesor, pe 0, rami pe 0, trafic excesiv nu era făcut, așa că mă gândesc să fie vreo eroare. Și eram sigur că este ceva eroare din plugin-uri pentru că altceva nu avea cum să fie.

Intru în FTP, șterg parte din ce credeam că ar putea avea buba, apoi revin pe blog, acum nu mai vedea SSL-ul și îmi dădea ceva problema despre o buclă de SSL redirect. Zic ok, hai să șterg toate link-urile din baza de date, care aveau HTTPS, să pun totul pe HTTP, adică fără SSL, și totul va fi bine. Evident înainte de modifica în baza de date, am șters certificatul SSL din cPanel. Bun, apoi zic, dacă am scos SSL din tot, am lăsat totul pe HTTP, am șters setările din CloudFlare, am anulat SSL-ul și de acolo, tot ca la carte. Intru cu alt browser, ca să protejez cache din Chrome, acum vedea site-ul, însă nu mă puteam autentifica în WordPress.

Îmi arăta ceva eroare în wp-login sau wp-admin.. Caut răspuns pe net, găsesc ceva că ar trebui să caut o anume linie în wp-config, benoclez pe acolo, având deschis un alt wp-config, care mergea fără probleme. Nimic diferit, nimic ieșit din comun, totul era la fel. Am mai stat așa vreo jumătate de ora, analizând loguri, etc.. ca până la urmă să mă ia nervii, și am reinstalat o noua copie a WordPress, de această dată.. clean. Să nu mai zic, că până să ajung la această decizie, am plimbat blogul pe vreo alte 2-3 conturi de găzduire, ba că nu-și făcea mai repede update la dns-uri, fie că nu știu ce altceva.. chiar dacă pusesem TTL la 900, care este aproape instant.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *