Despre una, despre alta..

De ceva vreme tot zic ca scriu ceva pe blog, uneori am idei, dar n-am timp, si ideile fug repede, alteori n-am idei, dar parca zic ca daca incep sa scriu, imi vin ele pe parcurs, si uite asa a iesit acest articol, avand varianta a 2-a. Pai hai sa vedem ce s-a mai intamplat in ultima vreme prin „sandramaua” mea.

  • M-am plictisit rau de tot de starea de urgenta si de stat in casa mai ales. Stiu e bine sa stai in casa mai ales in vremurile astea, cica o faci pentru sanatatea ta, dar totusi, eu fiind un om care cand nu sunt la PC, ies afara, ma misc, fac ceva, dincolo de PC, mi-e cam greu cu acest stat in casa.
  • Nevastamea, nu mai iese din casa, fiindca, aceeasi situatie si deci.. more time for the couple (FFS) 🙂
  • Treaba cu dropshipping-ul incepe usor, usor, sa dea roade, ca tot am comentat despre acest subiect pe blogului lui Iulian
  • Am foarte mult de munca, proiecte multe care produc bani, dar, totusi.. cati bani sunt de ajuns, pentru timpul meu liber?!
  • Mi-am schimbat jobul, nu mai lucrez la TLH.RO de aproape o luna, lucrez la o multi-nationala, tot syadmin, tot ceea ce faceam la TLH, doar ca fara vacarmul ce era acolo, si totul mult mai organizat.
  • Am timp mai mult pentru a lucra la propriile mele proiecte, deci, vor urma niste proiecte la care lucrez intens acum, care sper sa dea roade in viitorul apropiat.

Si cam asta este situatia mea din aceasta pandemie, pentru moment, sper sa se termine odata si sa pot iesi in voie afara, fara masca si manusi, chiar daca ies odata la 2-3 zile din casa, tot parca mi se pare putin, nu mai este nici macar 1-2 ore de iesit zilnic la aer, de facut miscare, de facut chestii care pana acum le faceai fara probleme si te simteai perfect mintal si fizic. Dar cred ca maxim din iunie o sa inceapa sa revina totul oarecum la normal. Bine, estimarea mea este ca pana la jumatea lui mai ajungem la 10.000 de cazuri de COVID-19, iar mortii vor ajunge undeva la peste 500. Dar, totusi, chiar si asa, aproximativ atatea persoane mor si anual din gripa normala.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *