De paște în carantină – 2020

Un episod, de fapt un întreg sezon acest paște în 2020. De când cu izolarea asta, te cam plictisești de televizor, de cam plictisești de stat în casa, te cam plictisești de orice.. și oricine. Dar, totuși ce să faci, trecem și prin asta, și de bine de rău va trece.

Totuși, ce văd eu astăzi, în ziua de paște este.. faptul că s-a tot zis pe la TV că o să vină popa sau careva de la biserică sa aducă lumina, n-a venit nimeni, sau n-am văzut popă pe stradă, totuși într-un final, astăzi, a 2-a zi, am căpătat și eu puțină lumină să aduc în casă, să apuc și ziua de mâine, altfel îmi luam „monster kill” de la nevastă.

La tv, toate tipurile de cocalari și pițipoance, care se țipă tipic românesc unii la alții. Dar ce să-i faci, ăsta este showbiz-ul. Deci.. next channel.

Toată ziua filme și seriale vechi, mă mir ca nu a apărut din nou Tânăr și Neliniștit, un sumar ceva. Totuși, nu prea ai ceva ok de văzut la TV, așa, ca ultima mea șansă cred că este să mă uit la ceva pe Netflix, dintre cele care le-am enumerat aici.

Una peste alta, Paște fericit și Hristos a înviat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *