Dark Mode și altele

De ceva vreme, tot am zis că fac această modificare, dar nu prea am avut timp de ea. Dark Mode chiar trebuia pentru ochii mei. Așa că azi, m-am pus și.. am instalat un plugin pentru a schimba din alb într-o culoare închisă tema acestui blog. În continuare îmi plac chestiile minimaliste pe cât posibil, dar totuși, ochii oarecum îmbătrânesc. Deci, trebuie pe cât posibil să-i mai protejez.

Pluginul folosit.. WP Dark Mode simplu și la subiect. Evident am ales o nuanță de albastru, nu negru închis.. ca să fie în tot cu tema de culori ale site-ului.

În rest.. perioadă aglomerată oarecum, cu multe schimbări, unele bune, altele mai puțin bune.. Când zici că-ți merge totul bine, vine viața și-ți mai dă un șut în fund, șut din care ai de învățat.. șut care mă face să am încredere mai puțin în oameni, în special în unii colegi.. dar, mergem înainte. Multă muncă, site-uri de făcut, proiecte de finalizat sau de oprit fiindcă nu duceau nicăieri.. și altele. Vine iarna, coviduț e tot cu noi toți.. Cred că o să mă apuc mai intens de afiliere și de proiectele personale, fiindcă, trebuie.. și clar, o să scriu mai des pe acest blog.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *