Dacă ai avea 10.000 de lei, în ce i-ai investi să scoți profit?

Am preluat și eu ideea lui Andrei de aici, și anume să presupunem că ai 10.000 de lei, mai pe românește 100 de milioane. Și cauți ceva idee care să aibă și profit, nu doar să investești de dragul de a o face. În ce ai investi această sumă de bani, după cum am spus și în titlu ca să scoți și profit, că o investiție neprofitabilă este cum ar zice englezul.. „bad business”.

Eu dispun de o astfel de sumă, și mă bate gândul să fac o investiție pe termen lung, și evident să scot profit. Am câteva idei, dar însă aș fi dispus să ascult și ideile altora. În ziua de azi, toți vor să investească în online, drept este că se scot și bani, destul de mulți, nu zic nu. Însă de cele mai multe ori, până scoți acei bani mulți trec câțiva ani care mergi în pierdere. Drept este că nu mereu afacerile online încep cu perioade nasoale,  însă de cele mai multe ori așa se întâmplă. Evident managerii sau antreprenorii care pornesc un astfel de business, niciodată nu vor recunoaște adevărul, că am avut perioade nașpa când au început respectiva afacere, însă, cred că face parte dintr-o anumită auto-motivare.

Deci să revenim la întrebarea principală a acestui articol.. Dacă ai avea 10.000 de lei, în ce i-ai investi să scoți profit?