Curățenie virtuală..

A venit vremea pentru curățenie.. virtuală..

Azi am zis să fac puțină curățenie virtuală, și mi-am adus aminte că aveam ceva bloguri vechi pe la Blogger.com , astfel că am intrat în acea zonă prima dată în mai bine de jumătate de an..

Ce-am găsit acolo, era un blog, al unui fost colaborator al meu, și client, și amic virtual, etc.. un blog pe care la un moment dat i l-am găzduit pe contul meu, și-l optimizasem maxim să genereze bani din vizualizări etc.. moment la care genera în jur de 50-60 euro/lună din vizualizări și reclame de la Google Adsense.

În fine, azi mi-am adus aminte de el, și am zis, ia să văd ce mai e pe acolo.. domeniul respectiv se pare că nu mai există, iar conținutul era neaccesibil, însă am reușit să-l pun direct pe *.blogspot.com , șă pot vedea exact ce conținut era fără să intru în fiecare articol să văd despre ce este vorba..

Mare mi-a fost dezamăgirea când am văzut că erau doar chestii de genul.. „Incredibil” „Șoc și Groază”.. adică rahaturi deastea generatoare de trafic de la români proști, sau cel puțin credibil. Un altfel de CDY sau site-uri delea care nu fac nimic decât să inventeze știri..

În 3 mișcări am și șters tot de acolo, inclusiv imaginile care-mi ocupau spațiul util oferit gratuit de Google. Așadar, cam este timpul de curățenie peste tot.. Domenii care nu le folosesc, hostinguri, servere, etc.. minimizez tot, nu iert nimic pe care la un moment am dat bani, sau nu, și acum pur și simplu stă și face idle.

Întrebarea mea, ar fi.. Voi cât de des faceți curățenie la astfel de chestii, sau nu dați banii pe prostii, luați acadele la copii 🙂 ?!

curatenie virtuala


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *