Cu și despre nimic #2

N-am mai scris de mult un articol „Cu și despre nimic” dar uite că ar cam fi momentul. Fiindcă am mai multe idei adunate, care însumate nu cred că ar constitui un articol. Așa că le așez aici, câte una, câte una.

  1. Am cam terminat serialele începute pe Netflix, totuși, cu pandemia vieții până și ultimul episod din „The Black List” a fost tras de păr, iar altele, precum „The Witcher” sau „Ozark” nu par să mai apară prea repede.
  2. „Trolls, trolls everywhere”.. pe un grup de pe Facebook, grup cu câteva zeci de mii de utilizatori, grup de ITiști.. pune unu o poză la caterincă, încep o mulțime de „trolli” să apară, pune altul o întrebare tehnică fiindcă na, omul s-a confruntat cu o problemă și încearcă să afle un răspuns de la persoane care au mai dat de problema respectivă, iară 80% din comentarii tot „trolli”, nu se mai poate pune o întrebare și careva să-ți dea un răspuns ok, toți o ard în mișto cu aere de superioritate. Fuck that!
  3. 1 iunie.. La mulți ani copii! 🙂
  4. Vreme frumoasă afară, dar nu prea poți ieși oriunde și aici plouă, aici e soare, aici iară plouă.. deci, nu e prea frumoasă vremea asta.
  5. Zile libere legale, dar munca în hosting este constantă, deci.. zilele libere se recuperează altă data.
  6. Mulți neștiutori experți.. Întreabă un „habarnist” pe ceva grup de Facebook care este echivalentul RoTLD pentru domeniile .com, o duduie sare cu primul răspuns.. GoDaddy, apoi vin eu cu răspunsul corect, Verisign. Apoi alții cu păreri de tot timpul, că nu există, ca Verisign nu este echivalentul RoTLD, ca de fapt ICANN este.. și o întreagă dezbatere, când de fapt eu aveam dreptate. Dar i-am lăsat în nebunia lor.
  7. Clar, numărul cazurilor de COVID-19 o sa crească, prin centrul orașului Pitești tot mai multă lume la plimbare și terase..
  8. Am cumpărat niște chestii pentru nevastămea de pe eMag Marketplace, am comandat ceva, am primit cu totul altceva și zic, hai să le trag un review de „ăla bun”.. scriu că nu recomand, și că am comandat ceva, și am primit altceva.. la câteva zile primesc email ca nu mi-a fost aprobat review-ul.. le dau mesaj direct celor de la eMag, că nu mi-au aprobat review-ul fiindcă favoriează vânzătorul din marketplace nu favorizează adevărul.. nici în ziua de azi n-am primit vreun răspuns. 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *