Condiții și iară condiții

După cum vă spuneam și aici eram foarte entuziast despre domeniul afilierii, cu toate că de-a lungul anilor m-am mai dat cu capul de ea, însă acum chiar am decis să iau treburile în serios, și până una alta am primit una peste ceafă, însemnând o grămadă de condiții pentru a face așa ceva. Începusem să promovez produse de la eMag și implicit Profitshare. Uite că se pare că nu voi mai face așa ceva pe acele 2-3 site-uri unde îmi propusesem să scriu mai mult despre chestii ținând de afiliere. De ce ? Păi pentru că:

  • nu este permisă crearea exclusivă de site-uri pentru promovarea produselor eMag. (adică nu le convine să le promovezi produsele, exclusiv doar ale lor)
  • nu este permisă folosirea sintagmei „cel mai mic preț” (atunci hai să spunem cel mai mare preț)
  • nu este permisă folosirea de link-uri pe imagine (big LOL)
  • nu este permisă folosirea de comparatoare de prețuri (big LOL 2)

Astea fiind doar o parte din cele ce mi-au fost aduse la cunoștință de către o persoană membru a echipei Conversion (Profitshare).

conditii

Deci toate aceste chestii mi-au cam tăiat elanul de a mai promova produsele eMag sau oricărui alt comerciant afiliat Profitshare. Dacă afilierea este atât de restrictivă la noi, nu-i de mirare că afară toate sunt la cu totul un alt nivel, chiar cu mult mai permisivă. La noi, nu contează că generezi un venit companiei, ci mai mult contează să îți pună bețe în roate, astfel încât ajungi ca și mine să te lași păgubaș. Oricum, referitor la acele site-uri ale mele, care cei de la Profitshare nu le acceptau, le-am mutat mai bine la 2 Parale, și cam aia e. Oricum de la 2 Parale am scos cu mult mai mult cashout decât la Profitshare. Deci până la urmă atâtea condiții nu cred că sunt tocmai ok.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *