Condiții hoteliere și prosoapele acestora (P)

Prosoapele de hotel si ce dicteaza o alegere inspirata

Fiecare se ingrijeste de asigurarea celor necesare pentru confort deplin in locuinta. Mai ales cand vine vorba despre igiena personala atentia noastra este mai mare, respectiv ne dorim sa fim siguri ca produsele pe care le achizitionam in acest sens nu sunt decat spre folosul nostru.

La fel ca in cazul locuintei proprii, si in cadrul unitatilor hoteliere avem pretentii la confort si conditii de curatenie pe masura. Cine nu isi doreste sa aiba parte de rasfat, mai ales atunci cand plateste pentru acesta? Asadar, este necesar a avea in vedere achizitia celor necesare prin raportare la nivelul de confort ce se doreste a fi atins.

In calitate de hotelier cu atat mai atent ar trebui sa fii atunci cand faci o astfel de alegere. Daca vrei sa ai impact asupra celor aflati in cautare de cazare, este bine sa incepi cu ceea ce conteaza cel mai mult vis a vis de o igiena corespunzatoare – alegerea de prosoape hotel.

De altfel, hotelul este locul in care oricine ar trebui sa simta ca este tratat regeste, ca i se asigura confortul dorit. Iata care sunt deci detaliile de urmarit in ceea ce priveste alegerea prosoapelor pentru hotel.

Prosoapele potrivite pentru unitatile hoteliere de top

In general hotelierii solicita mostre inainte de a lua o decizie cu privire la tipul prosoapelor potrivite pentru unitatea lor. Sunt si altele insa detaliile ce dicteaza o alegere inspirata – cusatura dubla pe cele 4 laturi, spre exemplu, care asigura un plus de rezistenta textilelor.

Gramajul este cu siguranta un detaliu de trecut pe lista cu criterii de selectie. Conteaza acesta pentru ca dicteaza si puterea de absorbtie pe care o are produsul, alaturi de greutatea sa, de rezistenta pe care o prezinta. De obicei prosoapele intalnite in unitatile hoteliere sunt destul de grele. Asta se datoreaza faptului ca hotelierii cauza solutii de durata, dar totodata calitative. Este adevarat ca sunt putin mai pretentioase cand vine vorba de spalarea si uscarea lor, insa confortul merita cu siguranta aceste sacrificii.

In general prosoapele vin in dimensiuni standard, atat cele pentru corp, cat si cele pentru fata si maini. Unii le considera simple detalii si nu prea le acorda atentie cu toate ca pot face o diferenta intre ele pe termen lung. De asemenea este un aspect important si deseori omis utilizarea lor corecta. Este cel care determina rezistenta lor. Cei care beneficiaza de servicii hoteliere ar trebui de asemenea sa fie constienti de necesitatea de a utiliza prosoape pentru fiecare zona a corpului pentru ca nu este igienic a folosi unul singur, spre exemplu.

Referitor la culoare, cei mai multi aleg albul si este de inteles de ce. Este nonculoarea ce reuseste sa induca oaspetilor o stare de bine, de confort, de relaxare. Totodata aceasta impune si ideea de imaculat, de curatenie impecabila. Cat despre uzul casnic, alegerile coloristice pot sa difere. Nu strica niciodata o pata de culoare in decorul baii.

Nu in cele din urma pretul este un factor de avut in vedere. Acesta trebuie sa reflecte calitatea produsului, rezistenta acestuia. Tine cont de aceste aspecte daca doresti ca alegerea prosoapelor sa nu iti ridice probleme. Pe lenjerii-hotel.ro gasesti oferte in acest sens.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *