Concediu .. de urgente

Cica am fost in concediu, o saptamana, atat de „misto” a fost aceasta saptamana care doar ce a trecut.. Cum am ajuns in Focsani, in prima faza am ajuns la soacramea, zic hai maine sa ma duc la ai mei… Dar ce sa apuci sa mai ajungi a 2-a zi la ai mei, ca in seara in care am ajuns, tata a cazut de pe o scara de pe terasa, adica de la vreo 1.5 m inaltime, si.. si-a cam rupt 3 coaste, s-a ajuns la urgente, spital, o costa i-a perforat putin plamanul si operatie de urgenta, spitalizare.. si pentru mine, ce sa zic, o saptamana de concediu petrecuta foarte mult prin spital.

Deci, cel mai concediu din ultimii ani.. ever.. si pot spune ca sunt maxim de sarcastic cand scriu aceste randuri, cred ca va dati seama. Adica, astfel de concedii n-as dori nimanui.. Dar, e bine, a invatat o lectie, si noi am invatat cateva lectii, printre care, ca bulustrada este sfanta, daca este si montata.. si concediile acasa la parinti, nu-s concedii. Asa ca.. Mai bine fara concediu. Sau daca este concediu, sa fie in orice alta parte, dar nu acasa, fiindca poate sa apara ceva, si se duce naibii tot, ca in acest caz.

Una peste alta, sarbatori.. una alta.. asteptam sa treaca si ultimele zile din an, astfel incat sa vedem ce planuri mai punem sa inceapa de „luni”.. stiti aia cu renuntatul la fumat de luni 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *