#Colectiv, România și Guvenul

Una despre #Colectiv, România și Guvernul României.Ei bine probabil că ați văzut, voi ăștia puțini care mai intrați pe aici din când în când, n-am mai scris de ceva vreme. Ei bine, nu am scris, nu pentru că nu aș fi avut subiecte sau pentru ca n-aș fi avut cuvintele la mine, ci pur și simplu n-am mai scris pentru că am fost oarecum implicat în alte probleme. Ei bine, acum să îmi spun și eu părerea despre toate evenimentele din ultimele zile.

Despre #Colectiv, și tot ce cu siguranță toți știți.. Nu pot decât să îmi exprim cu profunde regrete părerea de rău pentru acei oameni, copii, nevinovați care au pierit în flăcări. Îmi pare rău că au avut o moarte atât de crâncenă și monstruoasă. Aștept însă condamnarea tuturor celor vinovați. De la cap la coadă. Până și funcționarul ăla care lucrează de zeci de ani pe același post, pe toți vreau să-i văd la pușcărie. De la patronii clubului până la ultimul care și-a pus semnătura pe un document care aprobă funcționarea acelui club, și implicit tuturor cluburilor care au autorizații de funcționare făcute șmecherește.

Despre România și implicit guvernul care ne conduce țara aș avea foarte multe de spus, dar foarte multe, însă în acest articol o să-mi exprim doar o parte din cuvintele pe care aș vrea să le spun. Încep prin a spune că mai bine ar fi fost dacă era monarhie gen ceea ce se întâmplă în Anglia și evident alte țări moderne. Sau să se facă un fel de consiliu național, dar unul cu adevărat format din oameni care să ne reprezinte, și acest consiliu să aibă puteri asemănătoare cu cele ale guvernului. Și multe alte schimbări pe care le-aș propune eu, însă cu siguranță nu sunt propuneri pe care nu le-ați mai citit. Cert este un singur lucru, țara arde, și dușmanul numărul unu este politicianul român care nu se mai satură să ne mintă, să ne fure, și așa mai departe.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *