Cât de lungi sunt articolele pe care le scrii?

Să spunem că acest articol este un mic sondaj de opinie..

Am tot văzut un fel de așa zisă dezbatere pe ici, pe colo, cu o veșnică întrebare.. Cât de lungi sunt articolele pe care le scrii? Sau cât de lungi ar trebui ele să fie astfel încât omul care le citește să fie captivat până la final și să nu dea chix din primul paragraf.

Ei bine, eu mă limitez la 250-350 cuvinte în general, însă mai sunt anumite articole care trec de 400-500 de cuvinte, însă niciodată nu ajung la peste 700, în paragrafe relativ scurte, astfel încât omul să poată citi în tihnă fără stres de genul.. „mai are mult ăsta până ajunge la punctul culminant?”

Ei bine cam așa scriu eu în general, dar voi cam cât de lungi scrieți articolele pe blogurile voastre? Spre exemplu eu când citesc un articol, de cele mai multe ori am răbdare să citesc primul paragraf, dacă din acel prin paragraf nu sunt captivat cumva sau chiar din titlu, cu siguranță de cele mai multe ori nu ajung să citesc tot articolul.

Chiar dacă poate acel articol merită citit, și chiar are ceva informații utile, însă dacă nu te captivează clar nu merită să-l citești. Și altă întrebare ce vroiam s-o mai adresez.. Să zicem că faceți un barem 250 cuvinte un articol despre X, 350 cuvinte un articole despre Y, sau cam care sunt variațiile când este vorba de număr de cuvinte versus subiectul în sine ?

articole


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *