Cadouri trăznite de sărbători (P)

Dacă tot vin sărbătorile cred eu că pentru prieteni, adică acele persoane care sunt relativ apropiate, ar trebui să le luam niște cadouri trăznite, fiind o pună alegere și un subiect pe care îl veți discuta ani de zile.

Eu cel puțin așa fac prietenilor mei, acum ceva ani, de ziua unui prieten i-am luat o banană cu un prezervativ și 2 ouă kinder, altă dată, o păpușă gomflabilă, și fel și fel de idei tâmpite am câteodată, iar toate acestea sunt spontane, vin pe moment..

Cu acel prieten, nu m-am mai văzut de ani de zile, însă și acum își aduce aminte de cadoul meu, fiindcă prietenii își mai fac poante, mai râd unul de celălalt, etc.. Decât clasicul parfum sau știu eu ce seturi de acest gen, mai bine ceva cadou mai diferit.

Evident, magazinele online au fel și fel de idei în ce privește alegerea unui cadou trăznit, cu siguranță veți găsi destule idei. Eu deja mi-am format un set de idei referitoare la cadourile de crăciun.

Cum ar fi să te ștergi la nas cu 100 de euro (șervețele), sau o tigaie de prăjit ouă în formă de inimă.. ori șorțuri cu corp de femeie sau bărbat dezbrăcat.. deci tot felul de tâmpenii se găsesc, însă sunt niște tâmpenii care sunt hazlii și care vor crea amintiri pentru o viață.

Ei bine, eu vă recomand să alegeți astfel de cadouri prietenilor voștri, indiferent de preț, credeți-mă, merită să faceți un astfel de cadou trăznit mai ales că vine Mos Crăciun în curând și toți trebuie să fim mai bine, astea nu înseamnă că n-ar trebui să lăsăm imaginația să ne zburde, dacă suntem mai buni.

Eu la acest capitol, al imaginației, am o imaginație foarte bogată uneori, creativă pe alocuri și sunt oarecum mereu pus pe șotii, însă, cu cine îmi permit evident, nu cu toată lumea. Cu cine nu-mi permit și trebuie să iau ceva cadou, caut să fie ceva mai serios, nu tuturor le plac tâmpeniile mele, așa că nici nu încerc acolo unde știu că nu este cazul.

Vă urez spor la cumpărat cadouri trăznite, spor la făcut surprize plăcute și sper persoanelor cărora le faceți astfel de cadouri să nu se supere pe voi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *