Ca de prin traficul Piteștean..

Nu știu cum e traficul pe la voi, dar prin Pitești, ușor ușor pe zi ce trece, începe „să-mi placă” tot mai mult. Eu, ies cu mașina în fiecare zi din parcare, dacă prin absurd se întâmplă într-o zi să nu ies cu mașina din parcare, clar e o zi în care nu am nici cel mai mic chef sau am fost cu o zi înainte la vreun chef, și la chef mai bea omu, că na, trebuie. Bine mai sunt și chefuri la care n-am băut, că evident am fost șofer.

Trecând mai departe.. în ultima perioadă, nu știu cum să zic, dar cred că toți proștii s-au răsturnat prin oraș, ori nimeresc eu în general orele alea în care proștii sunt pe stradă.

  1. Ies cu mașina, mă duc până în centru, din cartierul unde locuiesc până în centru, faci sa zicem 5-10 minute cu mașina, sau să zicem 20 minute pe jos. Adică, nu este departe.. când ies din cartier, trebuie să trec pe sub un pasaj al CFR și să fac un obligatoriu spre dreapta.. nu e zi lăsată de la Dumnezeu să ajung la acel obligatoriu la dreapta, să nu găsesc un dobitoc care stă 5 minute să facă dreapta, în condițiile în care prima ieșire are banda proprie, iar înainte de acea intersecție există circulație pe 2 benzi, fiind sens unic, iar de la intersecție încolo se face 3 benzi.
  2. Mai departe, de acea intersecție este un semafor, de fiecare dată, absolut de fiecare dată, pe oricare din benzi trebuie să fie unu care trece acel semafor cu 20 km/h.. nu exagerez.. ține coadă în spatele lui, mergând cu 20 km/h.
  3. Iarăși, zilnic văd în trafic oameni care nu știu a se încadra pe benzi, care dau semnal dreapta și fac stânga, sau care merg 100% legal, mă refer cu maxim 50 km/h, în condițiile în care traficul din jurul lor se desfășoară cu cel puțin 60 km/h
  4. Vineri, cred, 2 dobitoci am pus frână în fața mea, în condițiile în care nu aveam niciun pericol în fața lor, s-au trezit ei că au 55 km/h, și era prea mare viteza..
  5. Am observat foarte mulți bătrâni în trafic, n-am nimic cu ei, toți vom ajunge bătrâni, dacă ajungem, totuși, nici să mergi încet, spre foarte încet din simplul motiv că sunt bătrâni, sau dacă consideră că nu se mai descurcă, să lase permisul și să-i ducă copiii cu mașinile. Eu așa aș face, dacă ar fi să ajung a nu mă mai descurca în trafic.

Odată la 2 luni fac un drum spre Focșani, evident având „limitator de viteză” în dreapta mea.. nu am cum să-i dau pe A1 mai mult de 120-130 km/h, așadar, trebuie să merg pe Pitești – Topoloveni – Găești – Târgoviște – Ploiești – Mizil – Buzău – Râmnicul Sărat – Focșani. Pe drumul ăsta pe care-l fac constant, mereu găsesc tot felul de proști, dar ce să-i faci, sunt și ei participanți la trafic.

Așadar, be safe.. and drive carefully.. not stupid.

PS: Mare prostie asta cu farurile deschise tot timpul, pe căldura asta, mai faci căldură și cu farurile.. totul e pur și simplu perfect. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Un răspuns la „Ca de prin traficul Piteștean..”

  1. Avatar cezar

    daca nu stii sa conduci. Tre sa deschizi geamul si sa le zici sa se dea la o parte ca vine Rejele!!!