Brad natural sau artificial.. marea dilemă

De regulă eu sunt adeptul alegerilor care pentru mine au sens. Și anume, alegeri logice. Dar, câteodată mai trec și peste propriile principii pentru anumite situații.

Ei acum ceva ani, am luat un brăduț sintetic, de acela de plastic cum s-ar spune pe limba românului de rând. Ziceam la vremea respectivă, că este mai ok din punct de vedere al banilor, că de cele mai multe ori acești brazi sunt destul de scumpicei..

Mai ziceam că este ok și din pricina faptului că nu mai ai de la ce să faci mizerie, ace de brad pe jos, etc.. și când trece acest sezon, îl desfaci, îl pui într-un sac și aia a fost. Ei bine, acest an am primit cadou un brad natural, destul de mare zic eu, fiindcă va ajunge în mijlocul curții cel mai probabil.

Da ar avea el loc și în casă, dar e mai ok în curte, fiindcă spațiu este destul berechet în ambele părți, doar că astfel evit să fac mizerie prin casă, și fac și pe placul celor mici de a vedea brad care și miroase a brad.

Voi de care brad folosiți? Ce preferințe aveți în materie de brazi? Mai mici, mai mari ? Până la urmă cum rezolvăm această dilemă.. natural sau artificial ?

brad natural sau artificial


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *