Baza de date cu lista firmelor din România

O bază de date cu lista firmelor din România este foarte importantă și foarte utilă pentru dezvoltarea și promovarea unei afaceri, însă foarte puține persoane știu despre importanța acesteia. Cd-ul Listă Firme, conține informații complete și se poate obține direct de la Registrul Comerțului din orașul tău sau prin cumpărarea acesteia pe suport electronic.

Această bază de date este foarte complexă și bine structurata pe regiuni, județe, localități, inclusiv sectoare de activitate, conținând informații despre activitatea firmei, denumirea firmei, cod fiscal, cod CAEN, adresa sediu social, adresa de corespondență, telefon, email, fax, adresa web, persoană de contact precum și cifra de afaceri.

Spre exemplu pentru București, putem realiza o selecție de date cu firme București ce conțin informații complete, reprezentând o oportunitate pentru persoanele care înființează societăți cu diverse activități economice, și care își doresc să-și facă cunoscute produsele și serviciile în capitală. Având aceste informații patronii doresc să-și promoveze produsele și serviciile crescând astfel numărul vânzărilor sau al clienților pentru serviciile pe care le prestează.

O listă de firme este utilizată de departamentele de vânzări, juridic, financiar și marketing ale companiilor mai mari sau mai mici și ale societăților care doresc să-și promoveze în general activitatea, în vederea creșterii profitului și a cifrei de afaceri.

Care sunt avantajele utilizarii unei baze de date?

Având o baza de date actualizată poți aduna informații despre eventualii clienți și obiectul lor de activitate, aflând astfel despre necesitățile pe care le au, reușind să ai un contact pozitiv și eventual un contract de colaborare. Având o bază de date, vei ști exact cu ce se ocupa și despre ce anume ar fi interesat. Astfel îți vei putea promova serviciile și vei putea trezi interesul eventualului colaborator.

Cu o bază de date la îndemână, nu va mai fi nevoie sa mergi din instituție în instituție sau din companie în companie pentru a-ți promova produsele sau serviciile, ci poți foarte ușor sa trimiți materiale promoționale sau ofertele de preț ale produselor și serviciilor prin email, fax, sms. Prin sms marketing se pot trimite mesaje comerciale, mesaje informative, mesaje de felicitare cu ocazia diverselor evenimente, iar prin telemarketing poți realiza campanii de promovare, deoarece această bază de date îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie.

O baza de date reprezinta o oportunitate de a-ți crește cifra de afaceri și de a te face cunoscut pe piață, ca și brand de succes.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *