Bad Karma..

Bad Karma is everywhere..

Vorbeam zilele astea cu un prieten, coleg de breaslă se poate spune. El are un radio online, momentan nu produce bani cu acest radio, doar baga bani. Muzică mișto, nu neg, dar na, dacă nu ies bani, din el, ok, faci de plăcere, nu zic nu, dar de plăcere mai bine reduci maxim cheltuielile, astfel încât să nu scoți mulți bani din buzunar. Omu în schimb, scoate ceva bani din buzunar, sau va scoate pentru pasiunea lui, mno.. fiecare face ce vrea cu banu lui. Alții fumează, alții bagă bani în servere și nebunii, fără să scoată profit.

Altă cunoștință, are ceva site de ani de zile, are propriul BGP (Border Gateway Protocol), a vrut să tragă net prin București, n-a făcut mare lucru, a avut clase de IP-uri, provideri, bani băgați în echipamente, a crezut că face marea cu sarea, și să vină cât mai mulți bani așa peste noapte, a cam dat chix, acum vrea să refacă ceva, dar nu domne că platformă custom în python, că framework-uri custom, că drăcii, și el n-a scos 5 bani din ce-a făcut. Decizii proaste..

Chiar și eu, am făcut o gafă săptămâna trecută, am mai scris probabil că am niște lucrări la țară, la casă, am făcut fosă septică, am tras țevi, etc.. mai mult tata, că el stă acolo, eu am dat mai mult cu banul, că na.. și am apelat la niște persoane să-mi găsească instalator acolo local, că ăștia de la oraș nu se deplasează în afara orașului, la 20 de km, că „e grele”. Și am apelat la cineva cum ziceam să-mi găsească instalator, m-a lungit cu vorba, nici acum nu s-a rezolvat cu instalatorul, a trebuit să vorbesc eu cu cineva, încă nu se știe dacă poate să vină sau mă duce și ăsta cu preșul, însă, am descoperit o chestie, că nu mulți din oamenii care-ți zic în față că te ajută, etc.. chiar te ajută, iar alții doar te amână ca să nu-ți iasă planurile așa cum ți le-ai făcut. Deci de acum nu mai aștept la nimeni, și îmi fac treburile eu singurel, fără ajutor.

Deci, Bad Karma..


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *