Bad Business

Tind să cred că eu sunt puțin mai diferit. Adică, dacă-mi iau angajament față de un om, orice aș zice că fac, băi nene îmi dau silința 100% să fac acel lucru, dacă ajung în imposibilitate de a mai face acel lucru, anunț înainte, nu îmi place să duc omu cu preșu, să zic așa.

Situație, client, bunicel la început, plătitor la timp etc.. Un serviciu de mentenanță, nimic ieșit din comun.. Adică acel lucru, la care nu se pricep toți, să facă site-urile să meargă. Toate bune și frumoase, trece data când trebuia să facă plata, zic, hai.. mai aștept câteva zile apoi întreb să vedem ce face.

Întreb săptămâna asta, zice că pune banii până la final de săptămână, zic, ok.. hai că na, poate mai are lumea probleme, trece săptămâna, banul nu intră, mai aștept câteva zile după acea săptămână, iară nimic, întreb iară, iară, că are probleme cu încasările, și că are alte probleme financiare, zic hai, că poate na.. fiecare mai are probleme financiare, ce să-i faci acum, zic să mai las din preț ca să plătească pe o perioadă mai mare, să nu mai fie probleme..

Cică nu, nu e nevoie să las din preț, că plătește.. Doar că peste o săptămână, a trecut și a cea săptămână, și această săptămână, și nimic, niciun semn. Timp în care eu mi-am făcut treaba. Dar, nu primesc niciun ban. Acum, nu mai zic nimic, nu mai insist, etc.. doar am renunțat să muncesc degeaba. De ce? Păi, cine ar munci degeaba, pe promisiuni. Care, are nevoie de serviciile mele, mă caută, cine nu, nu. Slavă domnului, nu duc lipsă de muncă, așa că.. fiecare cum se descurcă. Însă, muncă degeaba nu se face. În niciun fel.

Deci per ansamblu, bunul simț în afaceri, de orice tip, este rar de găsit, unii oameni au cuvânt, alții n-au.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *