Azi se lansează Pepsi P1, smartphone creat de Pepsi

Azi se lansează un smart-phone produs de către cei de la Pepsi, sau mai bine zis compania PepsiCo. Ei bine ei au considerat că dacă toată lumea își lansează propria marcă de telefoane inteligente, de ce n-ar face-o și ei. Că doar e vorba de Pepsi, un mult prea cunoscut în toată lumea. Și uite așa le-a venit în minte să scoată pe piață Pepsi P1, fiind lansat doar în China momentan, că doar acolo este patria telefoanelor inteligente cu nume pe care un european nici nu le-ar putea pronunța.

Noul telefon lansat de Pepsi, ar avea următoarele specificații.. rulează sistemul de operare Android 5.1, având un display de 5.5 inci cu rezoluție FullHD de 1920×1080 pixeli, procesor octa-core MediaTek MT6592 de 1.7 Ghz, 2 GB ram, 16 GB spațiu de stocare, cameră foto spate de 13 megapixeli, respectiv cameră față de 5 megapixeli și nu în ultimul rând un acumulator de 3000 de mAh. Specificații destul de ok în opinia mea, evident brandul Pepsi peste tot.

Se estimează că prețul va fi de doar 200 de dolari în China, deci la noi, cu siguranță va fi puțin mai mare. Oricum, și 250 de dolari dacă ar fi prețul la noi în europa și tot ar fi un preț mic pentru ceea ce poate oferi acest telefon. Sincer mă mir că nu curge și suc din el. Asta da ar fi o idee originală, să cumperi un telefon cu brand de suc, și să curgă suc din el. 🙂