Autoizolare

Peste tot in media si nu numai, se aude de autoizolare. Eu, voi incepe sa lucrez de acasa, oricum, indiferent ca exista sau nu Coronavirus. Deci, sa zicem, ca ma autoizolam indiferent. Deci lucrul remote, este cel care este baza pentru mine. Asa ca, una peste alta, imi este indiferent. De asemenea, am facut si eu, azi, inainte de a incepe „situatia de urgenta” decretata de Klaus Iohannis aseara, si anume am luat ceva alimente, care sa ajunga pentru 1-2 saptamani. Vedem ce va fi, ca nu se poate sti ce si cum, de aceea prefer sa nu fiu luat pe nepregatite.

In alta ordine de idei, prefer sa fiu pregatit, decat sa fiu luat prin surprindere. Am vazut o chestie, care oarecum mi-a atras atentia cat de cretina este lumea in general. Sotia mea lucreaza cu publicul, si fie din neatentia ei, fie din cauza oamenilor din imprejurime, a luat o gripa normala, de sezon. Ei bine, a avut putina febra, si nu s-a simtit bine, asa ca am zis sa mergem la medicul de familie, stiind ca nu avut contact cu persoane venite din exterior. Evident a avut nevoie de o adeverinta pentru la medicul de familie, adeverinta care in orice situatie, chiar daca era gripata, sau nu, tot trebuia sa o duca. Contabila de la firma la care lucreaza si sefa ei directa, au inceput sa „arunce cu pietre” ca o sa sune ele la DSP, la numarul verde, etc.. Cat de multa „intelepciune” la niste oameni atat de cretini. In fine, a primit adeverinta si ne-am dus la medicul de familie, care medic, a urmat protocolul si a sunat la DSP, ca asta este protocolul sa zicem. A consultat-o, au vazut ca nu are temperatura mare, sau simptomele clare pentru COVID-19, i-au dat concediu medical si tratament, normal, pentru gripa normala.

Acum, dupa 4 zile de tratament, dupa autoizolare, etc.. este mult mai ok, mai are muci, mai tuseste foarte putin, chiar daca pe toata perioada asta nu prea a tusit decat, putin, ca si pana acum. Insa, este spre bine. Insa, ce vreau eu sa fac pariu, este ca acea sefa cretina, care arunca cu pietre, si a cerut toate alea, de la medic, chiar si reteta, ei bine, o sa-si afle o veste foarte proasta, ca va ramane fara om.

Inteleg, lume foarte proasta, inteleg, oameni care dau iama in supermarketuri si in toate magazinele, unde iau faina, malai, zahar, si alte chestii, in loc sa ia sapun, sau chestii normale de igiena. Poate acest tip de oameni nu au inteles nimic chiar si din acele mesaje pe care le vedeti toti la TV.

IGIENA ESTE CUVANTUL CHEIE FRATILOR, NU POTOLUL CAT MAI MULT.

N-ai ma nene ce sa ne faci, suntem o natie de rupti in stomac, care putem manca orice, oricum, oricand, oriunde, chiar daca peste tot, prin toate canalele de media primim informatii ca trebuie sa nu mai fim jegosi, la propriu. Iar pentru acest lucru m-am gandit la aceasta autoizolare, fiindca, altfel nu se poate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *