Atelierul Digital de la Google, este mișto

Atelierul Digital oferit gratuit de Google este una dintre cele mai mișto chestii.. complet gratuite.

De ceva vreme tot urmăresc lecțiile oferite de către cei de la Google, complet gratuit, prin Atelierul Digital. Lecții care explică foarte bine tot ce ține de SEO, SEM, căutări, motoare de căutare, marketing online și multe alte chestii mișto.

Eu aveam tendința să mă consider atotștiutor uneori, sau cel puțin în ce privește internetul. Însă clar văd că nu știu nici măcar 10% din tot ce aș putea învăța. Mai ales că fiind în secolul vitezei, informațiile sunt tot mai noi, tot mai schimbate și totuși lumea este într-o continua mișcare.

Prin Atelierul Digital am descoperit chestii de care nu auzisem până acum, chestii frumoase despre conversii, despre Google în general, despre Search Engine Optimization (SEO) sau despre Search Engine Marketing (SEM), lucru care mi-a deschis și mai mult apetitul pentru informație.

atelierul digital google

Pentru tehnică, pentru acel.. „cum funcționează..”. Mi-am propus să urmez acele cursuri până la final, indiferent dacă le promovez sau nu, indiferent de câte badge-uri adun, indiferent de cât ar dura terminarea acestor lecții. Și pot spune că pana la 89-90 de lecții care le mai am eu de parcurs, este cale lungă, însă cu puțină ambiție se face.

Că ambiția contează o mare parte din procesul de self-learning. Nu? Cu ambiție s-au clădit țări, cu ambiție s-au mutat munți, cu ambiție s-au făcut o mulțime de treburi. Iar cu ambiție o să fac și eu multe în această scurtă viață pe care o trăim. De ce? Pentru simplul fapt că vreau și pot să fac tot ce îmi propun.

Revenind la Google și al său Atelier Digital, pot spune că vă recomand tuturor, fie că sunteți începători în ale internetului, sau avansați să luați în calcul urmarea acestor lecții complet gratuite.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *