Ascunselea cu iarna..

Multă lume, printre care și eu credeam, că iarna a fost, și s-a dus, și nu mai vine. Uite, că, am dat chix, se pare că vine iarnă acum de nu ne vedem.. la propriu prin viscol. Peste tot prin țară, dacă te uiți la știri, vezi zăpadă, vezi drumuri blocate, și aceeași scuză veșnică, ne-a luat iarna prin surprindere. Evident ce-a mai penibilă scuză a autorităților locale, surprinderea asta.

Dar, totuși dacă iarna ne ia an de an, prin surprindere, eu cred că această iarna, care totuși are 3 luni din an, alocate doar ei, și an de an, este aproximativ în aceeași perioadă, cu câteva zile de întârziere sau grabă, totuși zic eu, că autoritățile locale, de pretutindeni în România, sunt consuse de cei mai proști primari, care n-au jucat ascunsea când erau copii, fix deloc.

În rest ce să zic, CFR are întârzieri, atât vara, cât și iarna, deci aici, nu este nicio surprindere.. Valea Prahovei, este full atât iarna, cât și vara, pe autostrăzi se circă în condiții de iarnă, pe drumuri județene, orașe etc.. la fel, în condiții de iarnă cu posibilitatea de a rămâne înzăpeziți, și iarna se ascunde în continuare în fiecare an atât de bine, încât nimeni n-o prinde.

Ce să zic mai mult.. eu.. mă bucur de posibilitatea de a munci de acasă, atâta vreme cât am internet.. din când în când, se mai întâmplă și destea.. e vremea aia în care te poți bucura de statul în casă la căldurică.. ce să zic.. toate bune și frumoase, atâta vreme cât pe mine, nu m-a păcălit vremea, și am tot ce-mi trebuie să nu mă ia prin surprindere. 🙂