Anul nou a venit #2020

Au trecut sarbatorile, a trecut Craciunul, a trecut revelionul, a venit 2020. Multa lume isi face planuri pentru acest an, ca in fiecare an. As minti daca as zice ca eu n-am astfel de planuri, am si eu destule planuri atat pe plan financiar, sanatate, cat si pe plan sentimental sa zic asa. Insa, toate la timpul lor. Totusi, anul acest cred ca voi incepe sa schimb un mod de gandire.

Si anume, nu avem nevoie de un nou an pentru a ne face planuri, si a le pune in practica. Putem face asa ceva, oricand, numai sa ne punem targeturi realiste, nu sa visam cai verzi pe pereti. Nu ca nu s-ar putea visa si cai verzi pe pereti, multi chiar au pictat asa ceva. 🙂

Eu voi pune niste targeturi la 3 luni, cred.. fiindca daca ai targeturi pe distanta mai mica de timp, clar te vei zbate sa le realizezi. Daca pui perioade mai mari de timp, vei amana si vei ajunge sa nu mai ai timp a le pune in practica. Ca si aia cu mancatul putin si des, decat mult si rar. Multi nutritionisti o recomanda, in realitate, cate persoane pun cu adevarat in practica?! Parerea mea, este ca putini pun in practica.

Deci una peste alta, planuri mari, nu pentru anul ce vine, ci pentru urmatoarele maxim 3 luni, si.. La multi ani!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *