Antreprenoriatul la români (P)

Probabil ați auzit de foarte multe ori despre acest cuvântele.. „antreprenor”, „antreprenoriat”, etc.. Ei bine dacă nu ați auzit despre așa ceva, o să vă explic eu puțin mai jos ce înseamnă. Ideea este că românia are prea puțini antreprenori adevărați, sunt mulți care zic și promit că fac chestii, însă de cele mai multe ori rămân doar promisiuni și vorbe în vânt. Însă mai sunt și antreprenori de succes, oameni care știu ce trebuie să facă pentru a ridica un business sau care ajută la pornirea unui business, pas cu pas, ei bine un astfel de om cred eu că este Andrei Ursachi, un tânăr antreprenor și om de afaceri din România.

Din ce am văzut eu despre acest om, Andrei, are câteva afaceri profitabile pornite, afaceri care aduc profit destul de mare. Și cred că acest lucru pe care-l face Andrei este unul de încurajat. De asemenea printre altele Andrei Ursachi oferă și sesiuni de coaching celor care vor să devină antreprenori, și care vor să învețe cum este cu succesul în afaceri, iarăși un lucru care poate fi util oamenilor cu bani, care ar vrea să facă afaceri și să dezvolte business-uri, însă nu știu pe ce să se axeze. Recunosc, eram puțin șceptic la început, însă, despre Andrei Ursachi știu de câțiva ani, și omul se pare că a mers bine pe această linie a afacerilor, deodată ce afacerile sale sunt unele inovatoare pentru România, și care pur și simplu funcționează.

Printre aceste afaceri pot să menționez Stifler, E-Advertising, Pro Workers sau VEAR, mulți poate ați auzit de aceste branduri, alții poate ar fi cazul să căutați pe Google, însă cu siguranță veți avea ceva de învățat. În fine, una peste alta, omul ăsta chiar dacă e tânăr, se pare că a acumulat o experiență destul de mișto în business, de aceea cred că ar fi o persoană indicată să dea sfaturi și să învețe pe alții care au totuși spiritul afacerilor însă n-au și acel zvâc să zic așa, acea sclipire de moment.

De aceea vă recomand să discutați cu el, poate chiar veți avea de învățat destul de multe. În ziua de azi să fii antreprenor, este un lucru chiar greu dacă nu ai acea sclipire de moment, acel zvâc, poți avea bani mulți, dar asta nu te face antreprenor, asta te face om bogat. A fi antreprenor este cu totul altă mâncare de pește să zic așa, a ști să scoți bani din piatră seacă este totuși ceva, a ști să scoți bani și ați crea posibilități de a face bani acolo unde alții dau chix, ei bine cam aici te duce antreprenoriatul. Dacă vreți să-l contactați pe Andrei, vă recomand să-i dați un email aici contact@andreiursachi.eu

Până una alta, toate cele bune, sănătate maximă, fericire exagerată și să fiți productivi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *