Am o pasiune pentru ceasuri (P)

Nu știu dacă v-am mai spus, însă am o mare pasiune pentru ceasuri. Cred că am în colecția personală vreo 3-4 ceasuri, ce-i drept alții se mândresc cu zeci de ceasuri, însă eu decât să cumpăr și să le las aruncate acolo într-un sertar, mai bine nu le mai cumpăr. Mai nou, am văzut că sunt ceasuri bărbătești în mai toate magazinele online, deci cel mai probabil cumpără lumea.

Pe lângă faptul că cele mai multe magazine online se axează pe ceea ce pot spune că a acaparat piața online, și anume segmentul de haine ieftine, însă ușor, ușor, vin din urmă și alte genuri de produse. Să nu mai spun nimic despre partea de IT&C, care este clar dominatoare asupra cumpărăturilor online.

Să revenim totuși la ceasuri, primul ceas pe care l-am avut vreau să spun că am fost foarte fascinat de el, să vă explic și de ce. Păi era un ceas, cu un cadran auriu, niște cifre scrise parcă de mână și secundarul era un gemuleț pe care era desenat un păianjen care se plimba pe o pânză rotundă de păianjen.. Asta era fascinația mea la vârsta de 8-9 ani. Acel prin ceas l-am primit cadou de la mama, după ce o bună bucată de vreme am rugat-o să-mi cumpere acel ceas. Cam acesta a fost începutul meu în lumea ceasurilor..