Alta cu afilierea

De ceva vreme tot zic că fac pe dracu în șapte cu afilierea asta, se pare că mai mult zic, decât fac, dar să trecem peste. Am început să cred că este doar o mare vrăjeală, sau cel puțin în unele cazuri. Mulți advertiseri din România se bat cu pumnul în piept că ei lucrează în marketing afiliat, că scot sume mari din afiliere, etc..

Însă în afară de vreo 2-3 exemple, care nici într-un caz nu se dau mari, să zic așa, scot ceva sume care le-ar permite să stea acasă fără să mai meargă la muncă, restul, acei așa ziși ași ai afilierii în țarișoara asta, sunt cred doar de mască. Adică pe afiliații ăia mari, care se laudă cu comisioane în valoare totală lunară de sute de milioane, în cel mai bun caz am observat că au doar un singur blog, personal de cele mai multe ori.

Însă pe acei oameni, eu nu i-am văzut cu cel puțin 4-5 site-uri orientate doar spre afiliere, unde să aducă produse zilnic, și alte alea ca să aibă parte de sume colosale din afiliere. Adică pe bune acum, nu cred că un blogger cu un singur blog, poate să facă lunar din afiliere al de 2000-3000 de lei, asta să se întâmple lunar. Să nu mai zic de sume care trec peste 5000 lei/lună. Că deja astfel de sume par cu totul fabule.

afilierea


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *