Alegeri Prezidentiale 2019 – Finish

S-a terminat si cu alegerile prezidentiale, intr-un final. Sincer, m-am saturat de politica in ultima vreme, de cand am scris articolul acesta , cand efectiv am aflat ca sunt alegeri anul acesta. Am inceput sa vad peste tot, pe strazi, pe internet, pe la TV, chiar si in discutiile avute cu fel si fel de oameni, numai politica. Dar peste tot bai nene, toata lumea se pricepe la politica in tara noastra.

N-ai ba nene ce sa faci, peste tot numai analisti politici, pe la toate colturile, numa pareri pro si contra, cand e vorba despre acest subiect. Bine, ce se pricepe romanul cel mai bine, este sa critice, ca si cum noi toti din aceasta frumoasa tara ne-am nascut cu acel dar de a fi babe la coltul strazii, sa ne dam cu parerea despre orice, chiar si despre chestiile cu care nu avem nicio treaba. Fix deaia, europenii de vest, sunt mult peste noi, fiindca se axeaza pe un anumit drum in viata, nu alearga pe toate cararile poate, poate, iese ceva.

Dar, ce sa-i faci, una peste alta a iesit din nou Klaus Iohannis presedinte. Eu sunt clar, declarat, etc.. ce vreti voi, apolitic (pentru cei care nu stiu ce inseamna acest cuvant, aveti link pe cuvant). Bun, trecand peste cuvantul apolitic, frate, eu ma bucur ca a iesit oriciune in afara de Veorica Dancila. Sa va spun si de ce? Pai, prefer in principal un presedinte barbat, care are o anumita aliura, nu se schimba cand ii vine ciclu, si zic aceste chestii chiar daca par misogin, nu sunt, dar n-am ce face, chiar mie mi-e mai ok un presedinte barbat, decat o femeie. Trecand de toata caterinca facuta de toata lume pe seama doamnei Veorica.. ca e agramata, sau alte rahaturi, ea stie cel mai bine cine a impins-o sa candideze, nu-i problema mea.

Ce sper, este sa faca si altceva decat plimbari nea Klaus, fiindca, altfel, nu prea isi modifica rolul din mandatul trecut, fiind inca o „dama de companie” care pleaca prin „strainataturi”.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *