Alegeri prezidențiale 2019 ??

Am tot văzut prin presă, de campanii electorale, de prostii destea, dar de regulă când văd politică imediat schimb postul, sau îl ignor total. Așa am ajuns eu, azi, după ce am văzut pe Facebook, o grămadă de lume că face poze cu președintele Iohannis, etc.. că de fapt luna viitoare sunt alegeri prezidențiale. WTF !!! Pe bune, niciodată nu mi-a plăcut politica, pentru mine, toți sunt o apă și-un pământ, așa că niciodată nu mi-a păsat despre cine conduce țara, atâta vreme cât nu face parte din PSD.

Sunt apolitic, dar sunt total contra PSD, asta pot să o mai scriu de 10 ori. Am avut ocazia să mă înscriu în acest așa zis partid, de fapt am avut ocazia să mă înscriu în mai multe partide, însă niciodată nu am „halit” PSD-ul. Preponderent din cauza lui Marian Oprișan și Ion Iliescu (care încă nu a murit ) 😀 Mno, asta-i problema mea de vrâncean, cu PSD-ul, care a făcut orice s-a putut să fure și să lase județul Vrancea, doar cât să fie aleși mereu, preponderent de către boșorigii din județ, care vând viitorul tinerilor pentru o pungă de orez și un ulei. Dar în fine, asta este altă treabă.

Alegeri Prezidențiale ..

Una peste alta, am rămas surprins că anul acesta sunt prezidențialele, faptul că sunt apolitic, nu m-a împiedicat de fiecare dată să-mi exercit dreptul la vot, indiferent unde m-am aflat. Decât să voteze mai mult morți decât vii, mai bine să-mi exercit dreptul la vot, și aia e.. ce-o fi, o fi.

Sincer, n-am habar cel puțin în acest moment cine candidează la prezidențiale, probabil Klaus Iohannis, am mai auzit un nume.. ceva.. Bârnă / Barnă (mi se pare oarecum bizar numele ăstuia), sincer n-am idee cine este.. Și în rest, momentan n-am idee, totuși dacă este cu alegeri, clar activez spiritul patriotic și-mi exprim părerea ca orice român dezinteresat de cei care conduc pentru ei, oricum, atâta vreme cât nu sunt PeSeDiști 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *