Adrian Mutu, respect!

E oficial, Adrian Mutu se lasă de fotbal. Am văzut anunțul pe pagina sa oficială de facebook, și evident și prin mai toate ziarele de sport. Tot ceea ce pot spune este că respect acest om pentru tot ceea ce a făcut el în fotbalul românesc, pentru națională și pentru calitatea cu care și-a făcut meseria.

Până la urmă s-o spunem p-aia dreaptă, acest sport, ca multe alte sporturi este un job, în afara faptului că este ceva care-l faci cu plăcere. Și eu am jucat fotbal o scurtă perioadă din viața mea, cel puțin la o echipă locală, dar apoi am ales altă cale în viață. Însă acești oameni, acești sportivi care au făcut dintr-un sport pe care-l faci în spatele blogului, o carieră de succes merită toate aplauzele și toată gloria pe care au primit-o de-a lungul anilor.

adrian mutu

Oricum ar fi, Adrian Mutu, ca și orice alt jucător, om de rând, sau orice alt om dintr-o categorie socială, mai are și abateri, care uneori se pot remedia, iar alteori nu se mai pot remedia, însă important este să treci peste orice fel de abatere și să-ți faci viața cât mai bună.

Adrian Mutu, cu siguranță a intrat în istoria fotbalului românesc alături de Gică Hagi, Nicolae Dobrin, Helmuth Duckadam, Bogdan Stelea și mulți alții. Pentru că a lăsat în amintirea românilor amintiri frumoase, momente de glorie, și pentru cei mici un idol de adorat. Chiar vedeam acum ceva vreme, copii prin curtea școlii care jucau fotbal și-și doreau să ajungă ca Adrian Mutu, la rândul nostru eram mulți care vroiam să ajungem ca Hagi, și tot așa. Istoria se repetă la nesfârșit.

Încă odată mult respect Adrian Mutu, pentru tot ce ai făcut din fotbalul românesc, noi suporterii îți mulțumim și rămânem alături de tine pentru tot binele ce l-ai adus în viața noastră.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *