Adapt or die trying..

Viața asta este o cursă fără capăt din punctul meu de vedere, mereu vrem mai mult, de cele mai multe ori vrem mai mult decât putem duce, însă eu totuși cred că trebuie să poți duce tot mai multe, și să-ți setezi un mindset în care să fii convins că dacă ești obligat să faci o schimbare drastică, o faci pentru că poți duce mai mult, pentru că poate îți este pus ceva mai bun deoparte.

Așa cum vă spuneam aici și aici despre problemele mele ce aveau drept urmare niște drumuri la spitalul Fundeni, apoi a mai venit o problemă, bunica mea fiind la un pas de moarte, acum de vreo săptămână și ceva am devenit single din nou, toate astea au venit în aproximativ aceeași perioadă, mă gândesc că dacă n-aș fi putut duce astfel de probleme, toate odată, bănuiesc că n-aș fi primit astfel de probleme. Însă, sunt un om cred eu integru și ok din punct de vedere psihologic, astfel încât să pot trece peste aproape orice. Și aceste cuvinte nu mi le spun doar eu singur, ci și cei din jurul meu.

Așa că, cel mai bun lucru pe care un om îl poate face în viață este să se adapteze la orice situație, atunci cu adevărat simte că viața îi este a lui, și orice ar face cei din jurul său să îi producă disconfort, cu siguranță nu-l vor putea atinge, cel puțin din punct de vedere psihologic.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *