Acum cu adevărat începe vara

În peisajul mirific al României a apărut vara.

După cum prea bine se vede începe și la noi vara, în adevăratul său sens. Am rămas uimit să văd prognozele meteo pentru zilele astea, și să remarc temperaturi de ce sar de 30 de grade Celsius. A venit acel tip de căldură așa mocnită, cocăială cum se zice pe la noi.

Au început tot mai mult să apară pe la știri statistici cu bătrâni sau persoane bolnave care leșină pe drum, sau alții își dau și duhul pe astfel de călduri. Ce să zici, câteodată parcă toate sunt puse atât de bine la punct, și mai rărește Dumnezeu oamenii încât zici că toate-s pe calea lor.

Mie unu, pot spune că nu-mi place să stau mult la soare, nu că aș avea nevoie de bronz, că trage nebunul ăsta de soare la mine, ca musca la.. știți voi ce.

Dar totuși, nici frigul ăla de iarnă nu-mi place, cred că anotimpul meu preferat este toamna, sau spre august, septembrie, încolo.. când soarele nu mai are aceeași forță de iulie, și nici frigul lui ianuarie nu este.

De fapt, în fond, fiecare om cu preferințele sale, nu ? Nu putem toți fi la fel.. Și am uitat să spun că în mijloacele de transport în comun, autobuze, microbuze, troleibuze, și orice are buz sau nu la urmă, a început să se simtă o mireasmă extravagantă.

Ce Channel 5, ce Dior, ce Calvin Klein.. Odeur de Țigan sau cum s-ar zice și mai bine, Esență de Rrom, miroase pe la toate colțurile. Asta când nu miroase a salam sau orice alt soi de mâncare abia râgâită. Pe sistemul.. „Vii flămând, rămâi flămând, mori și mai flămând”. Speechless!

vara

Sursă foto: demotivare.com


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *