Activitate în blogging

Din ce am văzut eu, în ultima perioadă, bloggeri pe care-i citeam frecvent, nu mai scriu, chestii pe blogurile lor. Și eu am trecut prin această perioadă, de câteva ori chiar, dar niciodată n-am ținut blogul mai mult de maxim 3 luni, în care probabil n-am scris.

Însă, văd pe unii care scriau destul de frecvent acum ceva vreme, acum, nu au articole noi de peste 1 an. De ce oare apare așa zisa „plictiseală” de a scrie, această „monotonie a scriitorului”? Poate să mă lămurească și pe mine?

Eu știu ce am simțit eu, când a apărut aceasta, și anume.. m-am simțit copleșit de cu totul alte chestii, astfel încât n-am mai alocat 15-20 de minute, să scriu un articol despre chestii.. personale de cele mai multe ori, care oricum nu cred că le citește multă lume, dar totuși, scriam..

Îmi aduc aminte despre o chestie pe care am văzut-o la iUmor, momentul în care Florin Siriac aka Groparu .. „Nu contează ce-mi iese pe gură, contează că-mi iese..”, așa și cu bloggingul.. nu contează ce scrii, câte de ok scrii într-un anumit moment, sau mai puțin ok, contează că scrii.. contează că depui efort a face ceva constant, iar a face constant ceva, duce la progres, părerea mea.

Deci una peste alta, eu voi scrie cât de des posibil, și voi continua, chiar dacă pe alocuri mai sunt lacune.. Sper să-și revină și acei bloggeri care lasă treaba asta de-oparte, și să iasă..