Achiziţiile mele de Black Friday

Bun, cu toate că nu vroiam să cumpăr nimic, chiar dacă aveam bani deoparte, dar nu vroiam să îi cheltui pe te mir ce prostii, totuşi nu m-am putut abţine şi am cumpărat câte ceva, aşa subţire. Nu am vrut să cheltui mulţi bani pentru că oricum nu prea aveam ce cumpăra, adică nu prea aveam nevoie de mai nimic. Îmbrăcaminte am, tehnologie am până peste cap, deci nu aş fi avut nevoie de cine ştie ce mai chestii. Astfel m-am gândit să fac un cadou iubitei mele, Mădălina, şi să îi cumpăr ceva de care ştiam că are nevoie. Şi să începem cu lista magică a cumpăraturilor:

  1. Vodafone 785 Smart 4 Mini White, un telefon destul de bunicel zic eu, display de 4 inchi, camera foto de 3.15 MP, memorie internă de 4 GB, 512 MB ram, procesor dual-core Cortex-A7 de1.3 Ghz, android Jelly Beam 4.2.2, la un super preţ, nu pot să îl spun însă preţul pentru că acest telefon este cadou. Pot să vă spun că l-am cumpărat de la ARSIS.
  2. Cablu Transfer Date Mobiama Micro Usb, acest cablu de date l-am cumpărat pentru că ori am pierdut celelalte cabluri de date, ori nu le mai găsesc, ori au fost serios avariate, deci cam aveam nevoie de un cablu de date care să îl folosesc la încărcătoarele USB rămase fără cablu de date, evident cumpărat tot de la ARSIS, şi achitat 9 lei.
  3. Alcatel 1042 Black, acest telefon l-am primit gratis, tot de la ARSIS, pentru că m-am abonat la newsletterul lor, evident, lasă-l că e bun acolo, e genul de telefon care ai semnal oriunde şi dacă n-ai baterie bună sau se termină bateria pe smartphone-uri, acesta este foarte util, şi mai ales, e gratis.
  4. Acumulator extern E-BODA PB 100, acest acumulator l-am cumpărat pentru că s-a întâmplat să fiu plecat din oraş, şi să nu am nici un fel de încărcător la mine, sau nici un fel de metodă de a încărca un telefon, deci este bun când nu ai curent la telefon. Are următoarele specificaţii 5 V sau 1000 mAh, cablu micro USB inclus, deci celălalt cablu nu ar mai fi fost nevoie să îl cumpăr, dar totuşi nu strică, conectivitate la micro USB si USD normal şi capacitate de 2000 mAh, care ar încărca full un telefon, oarecare, ceea ce eu zic că este destul de ok. Acesta l-am cumpărat de la EMAG şi a costat 15.69 lei.
  5. Kit tastatura + Mouse optic Serioux SRX-MKM5100, aceasta este ultima mea achiziţie pentru acest Black Friday, chiar aveam nevoie de o tastatură şi un mouse nou pentru noul desktop pe care l-am cumpărat acum ceva vreme de la CitGrup. Am uitat să scriu despre acea unitate, însă o să scriu zilele astea. Acest kit l-am cumpărat tot de la EMAG şi m-a costat 29.99 lei.

Şi cam acestea au fost achiziţiile mele de Black Friday 2015, şi cu siguranţă nu ştiu dacă vor fi ultimele, însă ştiu că am cumpărat un cadou util pentru iubita mea, un cadou care avea nevoie. Şi să nu mai zic faptul că toate astea adunate n-au fost o sumă extraordinar de mare şi culmea zgârceniei mele fiind, le-am cumpărat în rate fără dobândă pe 8 luni 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *