Achiziții înainte de paște

De ceva vreme mă tot țin să scot și eu un review cu ultimele mele achiziții, dar se pare că nu acesta este momentul. Și în ultima lună pot spune că am făcut ceva achiziții.

Pot să zic că am început relativ bine, și anume mi-am luat un așa zis smart watch, de la chinezi cum s-ar zice, și anume de pe GearBest, unde de altfel am mai făcut câteva comenzi, iarna trecută, și cu toate că atunci am așteptat cam mult zic eu, aproape 30 de zile, fiindcă am prins fix momentul ăla de sărbători să fac comandă.

Acum, a venit totul mult mai repede, iar de această dată mi-am cumpărat cum v-am zis, acel smart watch și un card micro SD, acestea fiind de fapt.. un U8S Smart Bluetooth 3.0 Watch și un card microSD de 8 GB, aveam nevoie de el pentru telefon.

A doua comandă la același magazin online a fost puțin diferită, nu s-ar putea numi exact gadget, însă a fost ceva de care eu unul aveam nevoie, și mă refer la o boxă mică, cu radio FM, USB, slot de card, jack de 3.5, și alte chestii mișto, care mie mi-au plăcut. Am avut nevoie de ele, le-am luat.

achizitii

Apoi a fost rândul eMag să cumpăr de la ei, și iarăși am avut nevoie de o altă tabletă, cea de la Samsung despre care scriam în trecut, a trecut prin mâna sau piciorul puștiului ăla mic, și.. s-a cam dus display-ul, evident să schimb acel display m-ar fi dus mai mulți bani decât să iau altă tabletă, așa că am ales resigilate, și am dat peste o tabletă slabă zic eu, de la Serioux, dar totuși bună pentru jocurile care le joc eu la muncă când n-am ce face.

Așa că mi-am luat o tabletă Serioux S745TAB, cu procesor single core de 1.2 Ghz, 512 ram, 4 gb spațiu de stocare, 7 inch, și fiindcă am considerat că are prea puțin spațiu de stocare am mai adăugat și acestei tablete un card microSD de 8 GB, să fie acolo.. că cine știe ce jocuri „minunate” o să bag pe acestă slabă tabletă. Mă mulțumesc că-mi merg tablele pe ea și sloturile.. altfel n-am nevoie de altceva să meargă.

Evident dacă era vorba de cadou pentru mine, a trebuit să cumpăr și femeii un cadou, și ce puteam cumpăra ceva mai ok decât ceva de care și ea avea nevoie, și anume un filtru de cafea, Heinner.. că ea e cu cafeaua..

Acum, câteva zile a ajuns și ultima comadă, și anume încă o tabletă, tot de la resigilate, luată tot de la eMag, dar de această dată pentru fata. Tableta, e puțin mai bună decât cea care am luat-o pentru mine, și este de la Vonino Orin, având procesor dual-core de 1.2 Ghz, 1 GB DDR3, 8 GB spațiu de stocare, HDMI, Wifi și alte minunății, și această tabletă am luat-o iarăși foarte ieftin, și pt 2-3 zgârieturi fine, reducere de aproape 50%, nu mi se pare că am ieșit nici într-un fel în pierdere. Dacă stai și te gândești, odată dacă scapi pe jos un astfel de gadget, și gata zgârietura.. așa că, mai bine o iau direct zgâriată, și aia e.

Deci cam acestea ar fi achizițiile mele din ultima lună, de care am uitat total să vă spun. Până când o să scriu cu adevărat un review despre fiecare în parte, să sperăm că nu voi mai cumpăra altele între timp.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *