Achizitii de Black Friday..

Daca tot am vazut prin blogosfera ca toti se lauda cu ce achizitii au facut de Black Friday, cel putin primul Black Friday, ca vor mai urma, cred, am zis sa ma laud si eu cu marile mele achizitii. Care de fapt sunt foarte mici, s-ar putea spune chiar minuscule. Una la mana, fiindca sincer, nu prea am nevoie de chestii, cam am ce-mi trebuie, si nu prea am nevoie de chestii multe, asa ca, nu prea aveam ce sa iau, sau ceva care sa-mi si foloseasca, chestii nefolositoare, am destule, care le tin aiurea prin casa sa ocupe spatiu, insa chestii utile, mai putin se gasesc.

Ce am cumparat.. ?

Pai am luat niste casti cu bluetooth, cam vine frigul, si as mai vrea din cand in cand sa ascult muzica, sau sa vorbesc la telefon, fara sa stau cu telefonul in mana, cu toate ca imi este aproape imposibil sa stau cu castile in urechi si sa vorbesc, m-am obisnuit prea tare sa stau cu telefonul in mana, decat sa simt acele casti uneori, aiurea in ureche, dar am zis, sa renunt la cablu, deci bluetooth, aici le gasiti si voi.

Bun, castila, alea au fost, acum trebuia sa iau si ceva pentru sotia mea, ca de, asa e frumos. Mi-a spus daca fac comanda sa-i iau si eu ceva aparat de puncte negre, de-ale femeilor, ce treaba am eu. Cu toate, ca am o vaga presimtire ca o sa fiu cobai pentru acest aparat, dar sper sa trec barbateste si peste asta, fara prea multe lacrimi 🙂

Deci cam acestea au fost achizitiile mele, pentru black friday, cel putin pentru acum. S-ar putea zilele astea sa mai cumpar niste prostii de care este posibil sa n-am nevoie, dar prefer sa fiu mai econom, fiindca in viitorul apropiat voi avea cheltuieli mai mari, si n-are rost sa cumpar iara prostii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *