Abonarea la Newsletter is OUT

Nu știu dacă ați observat, careva până acum ceva vreme aveam undeva în dreapta o căsuță destul de mică în care puteai băga adresa ta de email, și primeai instant tot ce postam eu pe acest blog. Ei bine, acum nu mai este. Deci am renunțat la acea căsuță de abonare, din sidebar-ul dreapta, fiindcă ocupa spațiu degeaba.. am mutat-o în fiecare articol lângă acele butoane de share..

Nici acolo n-a fost ok, fiindcă avea nu știu ce probleme, și oricum singurul care lua ultimele noutăți de pe acest blog, era bunul Cafeluță, în rest nici un alt abonat la fluxul meu RSS. Așadar, dacă tot ceva nu aduce nimic bun, mai bine să renunț la el, nu ?

abonarea la newsletter

Folosește la ceva, aduce ceva, scoate ceva, e ok.. dacă nu aduce nimic bun, și ține locul ocupat degeaba, ei bine în acest caz is out. Prefer să pun ceva în acel loc care să aducă reacții, sau pur și simplu să-mi facă mie plăcere la ochi decât să-l țin acolo de umplutură.

Unii dintre cititorii acestui blog mă știu cât sunt de meticulos când vine vorba de chestii tehnice, și mai ales îmi place ca totul să aibă un scop bine definit. Nu neg, mai sunt câteva aspecte la care trebuie să lucrez, cel puțin în ce privește pluginurile acestui blog, dar le voi dovedi zilele astea.. când o să fac puțină curățenie. Oricum marea majoritate a traficului acestui blog vine de pe rețelele sociale, sau din Google, așa că.. ținea cu adevărat locul degeaba.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *