A trecut și Crăciunul.. next.. 2017

Da, Crăciunul s-a dus, cu bune și cu rele, alături, măcar parțial de familie, alături de cei dragi tot parțial, cu grătar, cu beutură, luminițe și alte chestii tipice de se fac în această perioadă. Toate relativ bune și frumoase.. că perfecțiune oricum nu există.

Acum urmează anul nou, sau mai bine spus revelionul, drept să spun mi-am făcut anul trecut un wishlist să zic așa, pe care l-am rezolvat într-o anumită măsură, nu tot, dar în cea mai mare parte, da.

Acum urmează următorul wishlist pentru 2017 să-l pun în aplicare, printre care se află și o chestie de o tot pun anual pe listă, și nu prea o îndeplinesc.. și anume să mai slăbesc puțin.. măcar să ajung până la 90 kg. 🙂 Da știu, alții ar vrea să ajungă la 90 kg.. adică să se mai îngrașe, eu, contrariul.. cred că am acum vreo 110 kg. Deci teoretic ar trebui să scap de cel puțin 20 kg..

În rest aș mai vrea să fac destule în 2017, însă să vedem ce-mi va permite timpul și finanțele. Că idei sunt destule… Până una alta vă doresc.. Sărbători fericite în continuare și să ne vedem în anul ce vine mult mai voioși 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *