A fi sau a nu fi.. bărbos

De ceva vreme tot încerc să-mi las barbă, că tot este la modă în ultima vreme, drept să vă zic, nu prea îmi place această perioadă fiindcă mă mănâncă rău fața, însă știți și voi proverbul ăla.. baba la frumusețe suferă, așa și eu cu barba mea.

Momentan sunt în acea perioadă nașpa.. de mâncărimi,  primele 2-3 săptămâni sunt mai grele, apoi cică totul devine mai relaxant. Dar abia au trecut aproape 2 săptămâni, înseamnă că mai am aproximativ una de îndurat până să scăp de mâncărimi.

Unii mi-au spus că sunt foarte atenți cu barba lor, adică spal-o, îngrijește-o, piatăn-o, etc.. chestii care eu nu aveam timp și chef să le fac pentru părul capilar să nu mai zic acum de barbă.. dar curiozitatea e mare, așa că trebuie să continui a crește această barbă.

Printre cititorii acestui blog se află și bărboși? Cam aceasta este încă o întrebare a mea? Avem bărboși pe aici ? Dacă da, voi ce faceți să scăpați de mâncărimi? Voi ce fel vă îngrijiți barba? Voi la cât timp ați fost prima dată la frizer să vă dea contur bărbii? Cam acestea sunt întrebările care-mi vin în cap până în acest moment, sper să primesc și răspunsuri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *