8 ani de blogging

Da, cică am făcut 8 ani de blogging, cel puțin așa m-a notificat WordPress.com, că acolo am început prima dată să mă bloggez 🙂 Mamă și ce repede a trecut timpul, și ce repede au trecut acești 8 ani. Nici acum nu-mi vine să cred că au trecut 8 ani din viața mea, de când scriu pe bloguri.

Țin minte și acum că prima dată când am făcut primul blog era pe 4 octombrie 2007 și văzusem cu ceva vreme înainte pe Google, ceva articole despre bloguri. Dar nu știam ce-s alea, apoi am zis să mă documentez puțin, și am aflat ce este de fapt un blog. Mai apoi, am stat o perioadă în dubii, asta vreo 2 luni după ce am aflat ce-i ala blog, și mai apoi pe data mai sus menționată mi-am deschis primul blog, pe atunci folosind platforma WordPress.com, că de era moca, și eu eram obișnuit să scriu coduri în HTML pe atunci, nu eram obișnuit să folosesc o platformă anume.

Țin minte și acum ce greu mi-a fost prima dată să mă obișnuiesc cu această platformă de blogging, care în timp a devenit un întreg CMS. Apoi la ceva vreme, am încercat și platforma celor de la Blogger, dar am revenit înapoi la prima platformă de blogging pe care o folosisem, adică la WordPress, dar de această dată cu domeniu propriu. Și ce chin era.. bug-uri cât cuprindea, și alte probleme. Și uite că timpul a trecut.. Un singur regret am referitor la această perioadă a mea trecută prin blogging, regret că în toți acești ani am schimbat de mai multe ori numele de domeniu și implicit am pierdut de mai multe ori arhiva blogurilor. Însă, asta e.. din greșeli învățam, nu? Până una alta, La mulți ani mie în postura de blogger fiind. La mulți ani acestei platforme care mi-a fost alături în toți acești ani și la mulți ani de blogging ce vor urma.