2021 pentru mine..

 Și se apropie cu pași tot mai repezi Crăciunul.. da știu, Moș Nicolae a trecut, vine Moș Crăciun și imediat Revelionul… S-a mai dus un an. Pentru mine vreau să zic că a fost un an cu multe întâmplări, și bune, și rele.. dar totuși viața ne face astfel încât să putem trece prin toate, să ne bucurăm de ea, și să mergem mai departe.

Vedem ce va mai fi în acest final de an, dar.. cum o fi, așa să fie.. deja m-am „călit” destul până la acești 35 de ani. Anul trecut ziceam că o sa fie un 2021, foarte incerc, mai ales pe seama pandemiei, mai ales pe diferite planuri atât profesional, cât și sentimental.. și uite că așa a fost. 

Am mai învățat chestii atât în IT, business și mai ales pe plan sentimental. Am văzut cum e cu oamenii care vin și pleaca din viața noastră, și alții poate vin din nou.. Am văzut cum lumea este în continuare într-o veșnică căutare a banilor, și a chestiilor materiale, am văzut oameni care nu mai sunt printre noi, foarte mulți chiar, poate mulți pe seama Covid-ului, dar și alții care pur și simplu au „lăsat locul liber”.

Una peste alta, vedem ce ne rezervă anul 2022..


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *