2 Factor Authentication

Am început să folosesc aproape peste tot unde îmi țin lucruri importante „2 Factor Authentication” fiindca mi-a fost adus la cunoștință de un prieten ca a primit ceva emailuri cu spam în numele meu, doar că nu de la adresa mea de email. Așa că m-am pus și am luat la verificat toate adresele de mail, și le-am setat pe unde s-a putut 2FA.

Apoi am început să-mi pun și pe site-uri 2 Factor Authentication, ca să fiu 100% sigur că nimeni nu poate accesa site-urile mele, sau adresele de email fără ca măcar să primesc un email în acest sens sau un sms. De acum, clar o să lucrez mai mult pe partea de securitate, fiindcă în ziua de azi, nu se prea știe ce și cum. Nu zic, ca am avut adresa de email spartă, fiindcă oricum am adresa de email la Google, și oricum înainte să se poată conecta careva la adresa mea, primesc notificare că cineva din locația X încearcă se se autentifice.

Și nu cred că breșa de securitate ar fi ceva ce are legătură cu unul din PC-urile mele, care oricum au toate antivirus plătit și harddisk-uri criptate etc.. dar e mai bine să fii sigur, decât să „plângi” apoi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *