1 articol pe zi..

După cum vedeți, am început să scriu mai des pe blog, și slavă domnului subiecte sunt destule, așadar mi-am propus să scriu minim 1 articol pe zi. Sau dacă o zi nu am timp să scriu acel articol, mă revanșez a 2-a zi, sau când am timp de scris, și bag retroactiv.

Astfel scrii câte un articol pe zi, pot spune că ușor, ușor, îmi revine pofta de scris, acel chef pe care-l aveam la început când mi-am deschis prima dată blog. Acea pasiune care mă făcea să scriu și 10 articole pe zi, nu doar 1.

Da, poate unele, sunt mai de 2 lei, altele mai cu caracter informativ, altele mai cu caracter personal, însă ideea este să scriu, altfel dacă n-aș mai scrie, aș fi iarăși la un pas de „prăpastie”, și anume de a mă lăsa definitiv de blogging. Nu neg, câteodată îmi vine greu din pricina altor chestii ce țin de realitate, sau altor proiecte care-mi mănâncă oarecum ceva timp.

Însă așa mi-am propus să fac, și după cum scriam aici, roadele se văd și în statistici, și în comentarii, și în interacțiunea cititorilor cu mine, etc.. Deci cum s-ar spune.. Dacă nu îmi face rău, cu siguranță îmi va face bine. Nu ? 🙂

articol


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *